HTML

SPAgotthard

A mai naptól a szentgotthárdi mediterrán élményfürdő egy újabb fórumon keresztül teszi lehetővé, hogy törzsvendégei és leendő vendégei a lehető legtöbb eseményről értesüljenek, ami a termálpark életében történik.

Friss topikok

  • Rácz Nimród: Az elmúlt hétvégén tölthettünk ebben a csodás élményfürdőben családostól két teljes napot! Mindenk... (2021.12.16. 09:27) Szaunázók hétvégéje
  • kóristalány: Akinek kevés az ideje, vagy nem szívesen tölti együtt a regenerálódásra szánt időt idegen emberekk... (2011.11.23. 13:48) Sókabin

Linkblog

2010.07.28. 13:29 SPAgotthard

Méregtelenítés felsőfokon

 

 

 

 

 

A SPAgotthard Team figyelmedbe ajánlja a Thermalpark egyik kiemelkedő, különálló részlegét, a szaunaparkot és szolgáltatásait. Itt mindenki megtalálja a számára megfelelő "izzadási" formát, méghozzá a legegészségesebb formában, fürdőruha nélkül & törölközővel, úgy, ahogy a fenti fotó is mutatja ;)

Szaunarészlegünk hétféle szaunával várja a méregteleníteni vágyókat:

  • aroma- és fényterápiás kabin /70-80°C/
  • aromaterápiás gőzfürdő /45°C, 100% páratartalom/
  • klasszikus gőzfürdő /45°C, 100% páratartalom/
  • gőzös bioszauna /40-50°C/
  • finn szauna /95-98°C, 10-15% páratartalom/
  • infra szauna /35°C/
  • finn szaunaház (kültéri) /95-98°C, 10-15% páratartalom/

Hogy még hatásosabb legyen a méregtelenítés, szaunamestereink még rátesznek egy lapáttal: speciélis felöntésekkel járulnak hozzá a tökéletes eredményhez! Naponta háromszor felkapják a törölközőt, elkapják a vendégeket és irány a forróság!

Ízelítő felöntéseinkből: jeges, vitaminos, alpesi, mézes, gyógynövényes, "anti-influenza", eukaliptusz, mentolkristály, cseresznye...

A szaunában eltöltött forró percek után pedig tökéletes felfrissülés, ha megmártózol a 20-22°C-os merülő medencében, és elfogyasztasz egy hűsítő italt a szauna bárban.

Reméljük sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet, és hamarosan ellátogatsz hozzánk, és kipróbálod szaunáinkat!

Méregtelenítésre fel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spagotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr252182186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása