HTML

SPAgotthard

A mai naptól a szentgotthárdi mediterrán élményfürdő egy újabb fórumon keresztül teszi lehetővé, hogy törzsvendégei és leendő vendégei a lehető legtöbb eseményről értesüljenek, ami a termálpark életében történik.

Friss topikok

  • Rácz Nimród: Az elmúlt hétvégén tölthettünk ebben a csodás élményfürdőben családostól két teljes napot! Mindenk... (2021.12.16. 09:27) Szaunázók hétvégéje
  • kóristalány: Akinek kevés az ideje, vagy nem szívesen tölti együtt a regenerálódásra szánt időt idegen emberekk... (2011.11.23. 13:48) Sókabin

Linkblog

2010.06.26. 13:11 SPAgotthard

Sókamra akció

Még 5 napig vásárolható kedvezményesen a sókamra bérlet!

 

2010. június 30-ig vásárolható meg 10 alkalmas sókamra bérletünk, az 5 alkalmas bérlet árán!

Ne hagyd ki ajánatunkat és élvezd a himalájai sótéglák gyógyító hatását:

A negatív só ionok pozitív hatásai:
- a légyutakra, légúti megbetegedésekre
- az idegfájdalmakra
- a magas vérnyomásra
- a reuma ellen

 

Bioenergetikai hatások:
- a vesére, az idegekre
- a hormonháztartásra
- a vér méregtelenítésére
- az idegrendszer erősítésére
- az öregedési folyamatok lassítására

 

További érdekes információk

A sótéglák származási helye Pakisztán, keletkezéséne ideje kb. 260 millió évvel ezelőttre tehető. A téglák által leadott ionok mennyisége és koncentrációja megegyezik a 2000 méter magasságban mérhető tiszta hegyi levegő koncentrációjával.

A sótéglák természetes színe pozitívan hat a vegetatív idegrendszerre. Nemcsak a szemen keresztül jut a szervezetbe, hanem a bőrön, majd a meridiánokon keresztül az agy központi rendszerébe, ahol az anyagcsere háztartást irányító folyamatokat pozitívan befolyásolja. A bőrön át eljut a sejtekig, ahol megindítja és elősegíti a regenerációs folyamatokat.

 

Mediterrán üdvözlettel

SPAgotthard Team

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spagotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr322111406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása