HTML

SPAgotthard

A mai naptól a szentgotthárdi mediterrán élményfürdő egy újabb fórumon keresztül teszi lehetővé, hogy törzsvendégei és leendő vendégei a lehető legtöbb eseményről értesüljenek, ami a termálpark életében történik.

Friss topikok

  • Rácz Nimród: Az elmúlt hétvégén tölthettünk ebben a csodás élményfürdőben családostól két teljes napot! Mindenk... (2021.12.16. 09:27) Szaunázók hétvégéje
  • kóristalány: Akinek kevés az ideje, vagy nem szívesen tölti együtt a regenerálódásra szánt időt idegen emberekk... (2011.11.23. 13:48) Sókabin

Linkblog

2010.06.18. 10:42 SPAgotthard

¡ buenos dias !

avagy

Fergeteges spanyol nap

a St. Gotthard Spa & Wellnessben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2010. június 12-én a fürdő mediterrán programsorozatának állomása a vérpezsdítő Spanyolország volt. Az hozzánk látogató vendégek a spanyol ételspecialításokon kívül az igazi spanyol életérzést is megízlelhették. 

A nap egy vízi fiesztával kezdődött, majd az éhes és ínyenc bendők az a'la carte étteremben kóstolhatták meg az eredeti spanyol specialításokat.

A délután Zorró házában folytatódott. Itt kis vendégeink mutathatták meg kézügyességüket a gyermekkuckóban, illetve Zorróval készíthettek közös fotót.

A nap fénypontja a délutáni Bikaviadal volt:a családok egymás nyakába ülve vívtak vízi harcot, ugyan itt nem a túlélésért, hanem értékes fürdőbelépőkért.

Mindeközben a szaunapark is spanyol ruhába öltözött: olyan mediterrán felöntésekkel kényeztette a vendégeket, mint az "Alhamra titkai" mézes-mentás felöntés, vagy a "Spanyol gyümölcskosár" igazi jeges gyümölcsökkel. "Egy éjszaka Andalúziában" felöntés zárta a szaunaprogramokat ezen a napon.

Az élményfürdő azonban még mindig zsongott: a Bikaviadalban kifáradt versenyzőket Borpercek várták, ahol ízletes sangriát kóstolhattak; majd a hangulat koraeste az élménymedencében tetőzött, az animátor és a vendégek közösen járták el a vérpezsdítő Aqua Paso-t.

Köszönjük vendégeinknek, hogy velünk tartottak erre a spanyol utazásra.

Következő mediterrán napunkon Olaszországba "látogatunk el" 2010. július 10-én. Szeretettel várjuk Önt is!

Mediterrán üdvözlettel

SPAgotthard Team

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spagotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr92090957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása