HTML

SPAgotthard

A mai naptól a szentgotthárdi mediterrán élményfürdő egy újabb fórumon keresztül teszi lehetővé, hogy törzsvendégei és leendő vendégei a lehető legtöbb eseményről értesüljenek, ami a termálpark életében történik.

Friss topikok

  • Rácz Nimród: Az elmúlt hétvégén tölthettünk ebben a csodás élményfürdőben családostól két teljes napot! Mindenk... (2021.12.16. 09:27) Szaunázók hétvégéje
  • kóristalány: Akinek kevés az ideje, vagy nem szívesen tölti együtt a regenerálódásra szánt időt idegen emberekk... (2011.11.23. 13:48) Sókabin

Linkblog

2010.07.07. 14:30 SPAgotthard

AlteRába

Halihó kedves Olvasó!

Vevő vagy a pörgős, nyári, zenés programokra? Akkor nem hagyhatod ki az idén debütáló körmendi AlteRába könnyűzenei fesztivált és motoros találkozót. Az időpont, amit feltétlenül írj  be a naptáradba: 2010. július 22-23-24!

Ha már ott, légy résen, hiszen "fürdőnkkel" is találkozhatsz: a helyszínen "keressük" azokat a fesztiválozókat, akiknek jól esne ezen a hétvégén egy hűsítő megmártózás és pihenés a pálmafák árnyékában, és mindezt kedvezményesen szeretnék megtenni!

50%-os kedvezményre jogosító kuponokat osztunk szét, tehát légy résen, mi ott leszünk!

 

 

Részletek az AlteRábáról: www.alterabafesztival.hu

Hűsítő üdvözlettel: SPAgotthard Team

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spagotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr912136033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása