HTML

SPAgotthard

A mai naptól a szentgotthárdi mediterrán élményfürdő egy újabb fórumon keresztül teszi lehetővé, hogy törzsvendégei és leendő vendégei a lehető legtöbb eseményről értesüljenek, ami a termálpark életében történik.

Friss topikok

  • Rácz Nimród: Az elmúlt hétvégén tölthettünk ebben a csodás élményfürdőben családostól két teljes napot! Mindenk... (2021.12.16. 09:27) Szaunázók hétvégéje
  • kóristalány: Akinek kevés az ideje, vagy nem szívesen tölti együtt a regenerálódásra szánt időt idegen emberekk... (2011.11.23. 13:48) Sókabin

Linkblog

2010.09.19. 14:42 SPAgotthard

Szolárium

Csábítóan barna bőr a hűvös napokon is

 

 

 

 

 

 

 

Lassan elmúlnak a nyári élmények, és velük együtt a nyaraláson megszerzett barnaság...

 

Ennek nem kell így lennie! Csábíts a hűvös napokon is egészséges, üde bőrszínnel!

A fürdő professzionális szolárium gépei csak arra várnak, hogy igazi napbarnított színt varázsoljanak bőrödnek. Nálunk választhatsz álló vagy fekvő szoláriumot egyaránt! És ráadásul még üdülési csekkeddel is fizethetsz!

Bővebb infomációért keresd recepciónkat!

Barnulj velünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spagotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr622307561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása