HTML

SPAgotthard

A mai naptól a szentgotthárdi mediterrán élményfürdő egy újabb fórumon keresztül teszi lehetővé, hogy törzsvendégei és leendő vendégei a lehető legtöbb eseményről értesüljenek, ami a termálpark életében történik.

Friss topikok

  • Rácz Nimród: Az elmúlt hétvégén tölthettünk ebben a csodás élményfürdőben családostól két teljes napot! Mindenk... (2021.12.16. 09:27) Szaunázók hétvégéje
  • kóristalány: Akinek kevés az ideje, vagy nem szívesen tölti együtt a regenerálódásra szánt időt idegen emberekk... (2011.11.23. 13:48) Sókabin

Linkblog

2010.06.30. 12:20 SPAgotthard

Városházi esték

Figyelem minden zenét Kedvelőnek!

 

Szentgotthárd városában idén nyáron is megrendezésre kerül a Városházi esték zenés programsorozat, melyhez most a St. Gotthard Spa & Wellness is becsatlakozik. Természetesen nem fellépőként :) , hanem partnerként, ezáltal aki részt vesz egy ilyen fergetes estén, az kedvezményesen fürdőzhet termálfürdőnkben a koncert utáni hétvégén!

A júniusi, első koncert sikeresen lezajlott, de ezzel még nincs vége, a nyáron még kettő kerül megrendezésre:

- július 23. EROX MARTINI (olasz est)

- augusztus 18. SZENTENDREI KLÁRI és REZNÁK MIKLÓS (magyar nóta est)

Ezután a program után jól eshet a nyári melegben egy hűsítő fürdőzés, amit a Városházi esten részt vevők kedvezménnyel vehetnek igénybe a következő napokon:

- július 24-25. (szombat és vasárnap)

- augusztus 21-22. (szombat és vasárnap)

 

Ezen a két hétvégén a rendezvényen kapott kuponnal 10% kedvezménnyel válthatók meg az egész napos jegyek: felnőtt, gyerek, diák, nyugdíjas és családi belépők!

 

Mediterrán üdvözelettel: SPAgotthard Team

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spagotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr692120659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása